Монако - Барселона: прогноз і ставки на матч Ліги чемпіонів

Переглядів 12
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Монако - Барселона: прогноз і ставки на матч Ліги чемпіонів
Bookmakers.com.ua представляє прогноз і аналіз ставок букмекерів на матч першого раунду групової стадії Ліги чемпіонів Монако - Барселона.

Монако - Барселона: каталонці фаворити

Барселона підходить до матчу в статусі фаворита. Поставити на перемогу команди Ганса-Діттера Фліка можна з коефіцієнтом 1,81 - це приблизно 55% ймовірності. Нічия в букмекерській лінії йде з котируванням 4,15, перемога Монако оцінюється в 4,25.

Аналітики букмекерських контор не сумніваються, що гра на стадіоні «Луї II» вийде видовищною і результативною: ставки на «тотал більше ніж 2,5 голи» приймають із котируванням 1,52, якщо «Монако» і «Барселона» заб'ють один одному, зіграють ставки з коефіцієнтом 1,53.

У складі Барселони експерти чекають гола у виконанні Роберта Левандовскі - коефіцієнт 2,00, взяти гол Рафіньї можна за 2,80, Ямала - 3,30. У Монако, на думку букмекерів, має забити Фоларін Балогун і Брель Емболо - обидва за 3,10. 

Монако - Барселона: останні результати

Монако під керівництвом Едді Хюттера взяв срібні медалі минулого сезону Ліги 1 - клуб із князівства повернувся в Лігу чемпіонів. Новий сезон чемпіонату Франції «монегаски» теж почали добре - перемоги над Сент-Етьєном (1:0), Ліоном (2:0) і Осером (3:0) плюс нічия з Лансом (1:1).

Барселона з приходом Ханса-Діттера Фліка видала успішний старт в іспанській Ла Лізі. За підсумками п'яти зіграних турів каталонці очок не втрачали і багато забивали: перемоги над Валенсією (2:1), Атлетиком (2:1), Райо Вальєкано (2:1), Вальядолідом (7:0) і Жироною (4:1). Щоправда, в минулому дербі Каталонії Барса через травму втратила новачка Дані Ольмо. 

Монако - Барселона: статистика особистих зустрічей

На офіційному рівні клуби перетиналися лише одного разу. У далекому сезоні 1993/1994 команди зійшлися на груповій стадії Ліги чемпіонів - Барселона виграла обидва матчі (2:0 удома і 1:0 у гостях). Під час підготовки до поточного сезону опоненти провели спаринг - велика перемога Монако (3:0).

FAQ

Яку ставку краще вибрати на матч Монако - Барселона?

Ми рекомендуємо поставити на перемогу Барселони з коефіцієнтом 1,81.

Скільки голів буде забито в матчі Монако - Барселона?

Ми вважаємо, що команди сумарно заб'ють мінімум три голи.

Де дивитися пряму трансляцію матчу Монако - Барселона?

Пряма трансляція буде доступна на платформі Megogo.

Де і коли відбудеться матч?

Матч Ліги чемпіонів Монако - Барселона відбудеться 19 вересня 2024 року на стадіоні «Луї II» в Монако. Час початку - 22:00 за київським часом.