Манчестер Юнайтед - Ліверпуль: букмекери ставлять на команду Клоппа

Переглядів 110
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Манчестер Юнайтед - Ліверпуль: букмекери ставлять на команду Клоппа
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на центральний матч 32-го туру АПЛ, у якому зіграють Манчестер Юнайтед і Ліверпуль.

Поразкою на полі Челсі футболісти Манчестер Юнайтед остаточно відмовилися від амбіцій фінішувати в четвірці лідерів АПЛ, щоб зіграти в Лізі чемпіонів. Ліверпуль, зі свого боку, веде боротьбу за титул, який "червоні" хочуть завоювати перед відходом Юргена Клоппа.

У матчі, який відбудеться 7 квітня 2024 року на стадіоні "Олд Траффорд", аналітики букмекерської контори Фавбет схиляються до успіху гостей. Поставити на перемогу Ліверпуля можна з коефіцієнтом 1,71, укласти парі на нічию пропонується з котируванням 1,71, а ймовірність перемоги Манчестер Юнайтед оцінена індексом 4,85.

У Favbet також переконані, що Манчестер Юнайтед і Ліверпуль порадують публіку результативним футболом. Ставки на ТБ(2,5) голи можна розмістити з коефіцієнтом 1,37. Якщо суперники обміняються голами, зіграють парі з котируванням 1,44.

На думку експертів, у складі Ліверпуля голами відзначаться Мохаммед Салах і Дарвін Нуньєс - коефіцієнти 1,95 і 2,20 відповідно. У складі Манчестер Юнайтед найбільше шансів забити у Расмуса Хойлунда (2,75) і Марукса Рашфорда (3,20).

Зазначимо, що в поточному сезоні Ліверпуль ще не обігравав Манчестер Юнайтед. Зустріч на "Енфілді" в першому колі АПЛ несподівано завершилася без забитих голів. 17 березня "червоні дияволи" вибили суперника на стадії чвертьфіналу Кубка Англії, перемігши вдома в додаткових таймах (4:3).