Наполі – Барселона: прогнози букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Переглядів 72
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Наполі – Барселона: прогнози букмекерів на матч Ліги чемпіонів
Bookmakers.com.ua проводить аналіз букмекерських ставок на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Наполі та Барселоною.

21 лютого 2024 року у Неаполі на стадіоні імені Дієго Марадони пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Напередодні майбутнього поєдинку керівництво Наполі пішло на радикальні заходи, звільнивши з посади головного тренера Вальтера Маццарі. Новим наставником неаполітанців став Франческо Кальцоне. Після таких пертурбацій італійський клуб прийме Барселону.

Аналітики букмекерської контори Favbet не бачать фаворита у цій зустрічі. Шанси команд на успіх у Неаполі оцінюються приблизно порівну:

  • Перемога Наполі – 2,84;
  • Нічия – 3,55;
  • Перемога Барселони – 2,55.

Експерти Фавбет також схиляються до результативного результату цього поєдинку. Ставки на "тотал більше 2,5 гола" йдуть у лінії з котируванням 1,81. Якщо Наполі та Барселона обміняються голами, зіграють парі з котируванням 1,63.

У складі Наполі букмекер прогнозує гол Віктора Осімхена – коефіцієнт на результативний удар нігерійського форварда становить 2,25. У Барселони, на думку Favbet, має забивати Роберт Левандовскі – котирування на гол поляка складає 2,70.

  • Історія особистих зустрічей команд налічує вісім поєдинків – п'ять перемог Барселони, дві нічиїх, одна перемога Наполі;
  • У 2022 році суперники зійшлися на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи – нічия у Каталонії (1:1) та велика перемога Барселони у Неаполі (4:2);
  • У 2020 році команди вже грали на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – нічия в Італії (1:1) та впевнена перемога Барселони в Іспанії (3:1).