Основна власниця Parimatch Group покидає компанію

Переглядів 17
Аватар Сергій Трубіцин
Сергій Трубіцин
0 голосів
Основна власниця Parimatch Group покидає компанію
Катерина Білоруська, яка раніше була головною акціонеркою Parimatch Group, заявила, що покидає компанію та індустрію азартних ігор загалом.

30 вересня 2024 року Катерина Білоруська у своєму акаунту в LinkedIn повідомила, що вона йде з посади члена ради директорів компанії Energame, яка керує активами Parimatch Group. Катерина написала:

10+ років в iGaming навчили мене одному: інновації ніколи не зупиняються. Настав час перегорнути сторінку і прийняти новий виклик. Після більш ніж десяти років у динамічному світі iGaming я вирішила покинути індустрію, яка була важливою частиною мого життя та кар'єри. Я залишаю посаду члена ради директорів Energame. Це була фантастична подорож та величезна відповідальність, для мене велика честь, що мені її довірили.

За інформацією SBC News, Катерина продасть контрольний пакет акцій Сергію Портнову. Сума угоди не уточнюється, але Forbes раніше оцінював частку Білоруської у 430 000 000 $.

Бізнесвумен написала, що планує повністю змінити вид діяльності та звернути увагу на інвестиційні можливості поза сферою беттінга та азартних ігор загалом.