Порту – Арсенал: прогнози букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Переглядів 179
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Порту – Арсенал: прогнози букмекерів на матч Ліги чемпіонів
Bookmakers.com.ua аналізує ставки та прогнози букмекерів на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому зіграють Порту та Арсенал.

21 лютого 2024 року на стадіоні «Драгау» відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – Порту під керівництвом Сержіу Консейсау прийме Арсенал із Мікелем Артетою. На думку аналітиків букмекерської контори Favbet, перше протистояння суперників має завершитися успіхом «канонірів»:

  • Перемога Порту – 5,50;
  • Нічия – 3,80;
  • Перемога Арсеналу – 1,72.

Експерти компанії Фавбет схиляються до сценарію, за якого команди обмежаться максимум двома забитими м'ячами. Ставки на «тотал понад 2,5 голи» йдуть у лінії з індексом 1,84. Якщо Порту та Арсенал обміняються голами, зіграють парі з коефіцієнтом 2,00.

Букмекер прогнозує гол у виконанні Габріеля Жезуса - ставки на результативний удар бразильського форварда приймаються з котируванням 2,90. Також висока ймовірність голів від Кая Хаверца (3,30), Букайо Сака (3,30) та Леандро Троссара (3,5).

  • Історія протистоянь команд налічує сім поєдинків – чотири перемоги Арсеналу, нічия та дві перемоги Порту;
  • Востаннє суперники зустрілися у 2010 році на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – домашня перемога Порту (2:1) та впевнений реванш Арсеналу у Лондоні (5:0).