Прогнози медального заліку на Олімпійських іграх

Переглядів 22
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
2 голоси
Прогнози медального заліку на Олімпійських іграх
Сервіс Gracenote опублікував свої прогнози на те, які збірні зароблять найбільше медалей на майбутніх Олімпійських іграх

1. США (112 медалей)

США знову має очолити медальний залік змагань. Ключовими видами спорту для американців знову будуть плавання та легка атлетика.

2. Китай (86 медалей)

На останніх змаганнях китайці завоювали 89 нагород, тому зараз очікується подібна цифра. Стрибки у воду, стрільба, плавання, настільний теніс, спортивна гімнастика та бадмінтон є головними дисциплінами, де країна може розраховувати на медалі.

3. Велика Британія (63 медалі)

Сервіс вважає, що паризька Олімпіада стане для британців четвертою поспіль, де вони візьмуть понад 60 нагород. Протягом останніх трьох ігор збірна завойовувала нагороди у понад 20 видах спорту, що є високим показником.

4. Франція (60 медалей)

Франція, як господарка, отримала змогу заявити понад 500 спортсменів, що збільшує шанси на успіхи. На думку сервісу, Франція завоює нагороди у 28 видах спорту, що стане рекордом збірної.

5. Австралія (54 медалі)

Після невдач на минулих іграх, сервіс Gracenote прогнозує поліпшення показників австралійців. Є думка, що збірна може видати навіть найкращий результат з часів домашніх ігор у Сіднеї.