Реал Сосьєдад - Реал Мадрид: букмекери пропонують заробити на перемозі «вершкових»

Переглядів 56
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Реал Сосьєдад - Реал Мадрид: букмекери пропонують заробити на перемозі «вершкових»
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на матч 33-го туру іспанської Ла Ліги Реал Сосьєдад - Реал Мадрид, який відбудеться 26 квітня 2024 року в Сан-Себастьяні.

Реал у минулому турі Ла Ліги вирвав домашню перемогу у Барселони. Тепер у чемпіонстві «вершкових» сумнівів не залишилося. А ось Реал Сосьєдад солідно відстав від зони Ліги чемпіонів, у якій клуб із Сан-Себастьяна виступав цього сезону - дистанція 10 очок.

Зараз думки команди Карло Анчелотті пов'язані з Лігою чемпіонів, де на «вершкових» чекає півфінал проти Баварії. Тому, букмекери не вважають мадридський клуб фаворитом цього матчу:

  • Переможе Реал Сосьєдад - 2,73;
  • Нічия - 3,35;
  • Переможе Реал Мадрид - 2,79.

Як бачимо, фаворита в цьому протистоянні немає. Також букмекери не вірять, що команди продемонструють результативний футбол. У лінії перевага на боці ставок «тотал менше 2,5 голів» із коефіцієнтом 1,78, поставити на обмін голами можна з котируванням 1,86. 

  • Історія особистих зустрічей майбутніх суперників налічує 178 матчів: Реал Сосьєдад оформив 38 перемог, у 42 іграх фіксувалася нічия, а Реал здобув 98 перемог;
  • Найрезультативніший матч команди провели 1967 року - він завершився перемогою Реала в Мадриді з рахунком 9:1;
  • У матчі першого кола цього сезону Ла Ліги Реал переміг Реал Сосьєдад у Мадриді з рахунком 2:1.