Можливі перемоги Шахтаря, Динамо і Дніпра-1: огляд ставок букмекерів на матчі 21-го туру УПЛ

Переглядів 104
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Можливі перемоги Шахтаря, Динамо і Дніпра-1: огляд ставок букмекерів на матчі 21-го туру УПЛ
Bookmakers.com.ua представляє огляд ставок букмекерів на матчі 21-го туру УПЛ, які будуть зіграні 12 березня 2024 року.

ЛНЗ Черкаси - Дніпро-1

У цьому протистоянні аналітики Фавбет віддають перевагу гостям. Поставити на перемогу Дніпра-1 можна з коефіцієнтом 1,87, нічия грається з котируванням 3,60, а ймовірність перемоги черкаської команди оцінена в 4,65.

Зазначимо, що у двох стартових турах після зимової паузи ЛНЗ Черкаси заробили чотири очки - перемога над Поліссям (1:0) і нічия з Металістом 1925. Дніпро-1 зіграв три матчі і показав різні результати: сенсаційна нічия з Минаєм (1:1), перемога над Оболонню (1:0) і програш Руху (0:1).

Динамо Київ - Зоря

Динамо втратило очки в минулому турі, втративши перемогу над Вересом у додатковий час (1:1). Цим результатом кияни перервали переможну серію з шести поєдинків під керівництвом Олександра Шовковського. Зоря зі свого боку заробила важливі три очки в грі з Минаєм (2:0), віддалившись від групи аутсайдерів на три очки.

На думку експертів Фавбет, Динамо переможе в майбутній грі. Ставки на користь успіху господарів поля приймаються з коефіцієнтом 1,59, нічия йде в лінії з котируванням 4,20, а перемогу Зорі можна зіграти за 6,20.

Шахтар Донецьк - Минай

Минай у минулому турі УПЛ поступився Зорі з рахунком 0:2, залишившись на дні турнірної таблиці. Шахтар же став головним фаворитом чемпіонських перегонів, оформивши непросту перемогу над Колосом у результативному протистоянні.

Аналітики БК Favbet вважають, що команда Марино Пушича продовжить переможну серію в чемпіонаті України - ставки на користь Шахтаря приймають із мізерним коефіцієнтом 1,11, укласти парі на нічию пропонують за 10,50, а перемога примножує суму ставки в 32-кратному розмірі.