Шахтар – Марсель: букмекери в очікуванні боротьби

Переглядів 98
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Шахтар – Марсель: букмекери в очікуванні боротьби
Bookmakers.com.ua проводить аналіз ставок, які виставили букмекерські контори на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Марселем.

У матчі, що відбудеться 15 лютого 2024 року на нейтральному полі в Гамбурзі, аналітики букмекерської контори Favbet не бачать очевидного фаворита. Невеликі переваги експертів на боці французького клубу:

  • Перемога Шахтаря – 3,40;
  • Ніча – 3,60;
  • Перемога Марселя – 2,32.

Аналізуючи лінію голів, робимо висновок, що букмекер очікує від команд результативного футболу. Поставити на «тотал більше 2,5 голи» можна з індексом 1,95. Якщо Шахтар та Марсель обміняються голами, зіграють парі з котируванням 1,76.

Майбутній матч стане для Шахтаря першим офіційним із грудня минулого року. Нагадаємо, що колектив Маріно Пушича гідно виступив на груповому етапі Ліги чемпіонів, посівши третє місце квартету, де також виступали Барселона, Порту та Антверпен. До останнього туру «гірники» претендували на другу сходинку, але у вирішальному матчі український чемпіон програв у Португалії.

Марсель потрапив до плей-офф Ліги Європи з другого місця групи, яку виграв Брайтон. Позаду себе «провансальці» залишили Аякс і АЕК, заробивши 11 очок у шести зіграних матчах. Наразі у команди Дженнаро Гаттузо спостерігається спад – у чемпіонаті Франції Марсель не перемагає протягом п'яти турів.

Нагадаємо, що у 2009 році команди зустрілися у чвертьфіналі Кубка УЄФА – Шахтар переміг в обох матчах (2:0 у Донецьку та 2:1 у Франції) та у підсумку виграв титул.