Шахтар - Полісся: букмекери переконані в перемозі "гірників"

Переглядів 22
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Шахтар - Полісся: букмекери переконані в перемозі "гірників"
Аналізуємо ставку букмекерів на матч другого туру УПЛ Шахтар - Полісся, який відбудеться 11 серпня 2024 року.

Шахтар у новому сезоні зіграв один офіційний матч. У стартовому турі чемпіонату України донецький клуб не помітив опору Ворскли, забивши в Полтаві супернику п'ять сухих голів. 

Полісся, своєю чергою, пропустило перший тур УПЛ. Колектив із Житомира невдало виступив у кваліфікації Ліги конференцій, двічі програвши Олімпії з Любляни.

У майбутній грі букмекерські контори переконані в перемозі Шахтаря - ставки з такою умовою приймаються з коефіцієнтом 1,30, що становить приблизно 77% ймовірності. Укласти парі на нічию можна з котируванням 5,80, а перемогу Полісся аналітики розглядають як гучну сенсацію - індекс такої ставки 11,00. 

Букмекери також прогнозують результативний рахунок у матчі Шахтар - Полісся. Ставки на тотал більше (2,5) голів приймаються з котируванням 1,64. Якщо команди обміняються голами, зіграють ставки з коефіцієнтом 2,13.

Зазначимо, що обидві особистих зустрічі Шахтар і Полісся провели в минулому сезоні УПЛ. У першому колі команди розділили очки у Львові (0:0), а в заключному турі чемпіонату Полісся оформило перемогу в Житомирі (2:0), але тоді "гірники" вже відсвяткували чемпіонство.