Зміна фаворита: букмекери оновили котирування на підсумки сезону УПЛ

Переглядів 11
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
0 голосів
Зміна фаворита: букмекери оновили котирування на підсумки сезону УПЛ
Аналітики букмекерських контор відреагували на стартові невдачі «гірників», які поступилися статусом фаворита киянам.

У новому сезоні УПЛ зіграно чотири тури. Чинний чемпіон України Шахтар невпевнено розпочав захист титулу, заробивши лише 6 із 12 можливих очок. Підопічні Марино Пушича обіграли Ворсклу (5:0) і Лівий Берег (1:0), але сенсаційно поступилися Поліссю (0:1) і Олександрії (3:4).

Динамо, своєю чергою, зіграло поки що два матчі в прем'єр-лізі, заробивши максимум балів. Колектив Олександра Шовковського впорався з Карпатами (3:1) і Вересом (2:1). Такі результати двох головних претендентів на титул зобов'язали букмекерів змінити коефіцієнти на підсумки чемпіонату.

Якщо до старту сезону Шахтар ішов у статусі фаворита, то ним стало Динамо. Ставки на те, що київський клуб забере золоті медалі, приймаються з коефіцієнтом 1,85. Поставити на успіх Шахтаря можна з котируванням 2,00.

Нагадаємо, що у фіналі кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо поступилося РБ Зальцбургу за сумою двох зустрічей (0:2 і 1:1), відправившись у груповий раунд Ліги Європи. Шахтар же на правах чемпіона України безпосередньо потрапив до групового раунду ЛЧ.