Ставки букмекерів на головні матчі 4-го туру АПЛ

Переглядів 12
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Ставки букмекерів на головні матчі 4-го туру АПЛ
Bookmakers.com.ua аналізує букмекерські ставки на найцікавіші матчі четвертого туру англійської прем'єр-ліги, які відбудуться з 14 по 15 вересня.

Саутгемптон - Манчестер Юнайтед (14.09.2024)

Четвертий тур чемпіонату Англії відкриється матчем, у якому Саутгемптон прийме на домашній арені «Сент-Меріс» Манчестер Юнайтед. «Святі» після повернення в АПЛ виглядають непереконливо. Саутгемптон у трьох стартових турах програв Ньюкаслу (0:1), Ноттінгему (0:1) і Брентфорду (1:3).

Манчестер Юнайтед, зі свого боку, теж почав сезон АПЛ із провальних результатів. «Червоні дияволи» програли Брайтону (1:2) і Ліверпулю (0:3), зумівши перемогти тільки Фулхем (1:0) на домашній арені.

У майбутній грі букмекери схиляються до успіху підопічних Еріка тен Хага. Ставки на перемогу Манчестер Юнайтед оцінюються в 1,79, поставити на нічию можна з котируванням 3,90, а перемога Саутгемптона йде з індексом 4,65. Зазначимо, що останній виїзд на поле майбутнього суперника завершився для «червоних дияволів» перемогою з мінімальним рахунком (1:0).

Манчестер Сіті - Брентфорд (14.09.2024)

Манчестер Сіті впевнено розпочав захист чемпіонського титулу АПЛ. «Містяни» домоглися трьох стартових перемог із загальним рахунком 9:2, здолавши таких суперників: Челсі (2:0), Іпсвіч (4:1) і Вест Гем (3:1). Зараз команда Хосепа Гвардіоли ділить перше місце з Ліверпулем.

Брентфорд теж непогано розпочав новий сезон чемпіонату Англії. «Бджоли» поступилися в гостях Ліверпулю (0:2), але паралельно впоралися з Кристал Пелас (2:1) і Саутгемптоном (3:1) у домашніх умовах.

На думку букмекерів, у Манчестер Сіті не виникне проблем у цьому матчі. Ставки на перемогу господарів приймаються з коефіцієнтом 1,21, нічия котирується в 7,40, взяти перемогу гостей можна з індексом 14,00. У минулому сезоні АПЛ «городяни» двічі обіграли Брентфорд - 1:0 на своєму полі та 3:1 у гостях.

Борнмут - Челсі (14.09.2024)

У рамках четвертого туру АПЛ відбудеться українське дербі - Борнмут Іллі Забарного прийме на своєму полі Челсі з Михайлом Мудриком. У Борнмута непогані результати на старті сезону. Після нічийних матчів із Ноттінгемом і Ньюкаслом (1:1) «вишні» впоралися в гостях з Евертоном (3:2).

Челсі під керівництвом Енцо Морескі поки не вражає. «Аристократи» програли Манчестер Сіті (2:0), розгромили в гостях Вулверхемптон (6:2) і не втримали переможного результату в домашній зустрічі з Кристал Пелас (1:1).

У цій грі букмекери вважають Челсі помірним фаворитом. Поставити на перемогу гостей букмекери пропонують із коефіцієнтом 2,08, нічия йде в лінії за 3,90, а перемога Борнмута котирується в 3,40. У минулому сезоні АПЛ команди розділили очки в Борнмуті (0:0), а в Лондоні сильнішим був Челсі (2:1).

Тоттенгем - Арсенал (15.09.2024)

Окрасою четвертого туру АПЛ стане лондонське дербі, в якому візьмуть участь Тоттенгем і Арсенал. «Шпори» невпевнено розпочали сезон, показавши різнопланові результати: нічия з Лестером (1:1), перемога над Евертоном (4:0) і програш Ньюкаслу (1:2).

Арсенал, впевнено обіграв у стартових турах Вулверхемптон і Астон Віллу (2:0). Але потім «каноніри» втратили очки в домашній грі з Брайтоном - нічия 1:1.

У майбутньому дербі аналітики букмекерських контор не виділяють фаворита. Ставки на перемогу Тоттенхема приймаються з коефіцієнтом 2,99, нічия грається за 3,60, ставки на користь перемоги Арсеналу можна взяти за 2,41.