Україна - Албанія: букмекери вірять у команду Реброва

Переглядів 16
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
0 голосів
Україна - Албанія: букмекери вірять у команду Реброва
Bookmakers.com.ua лінію букмекерських ставок на майбутній матч Ліги Націй УЄФА, в якому збірна України зіграє проти національної команди Албанії.

Україна - Албанія: підопічні Реброва в ролі фаворита

Найближчої суботи, 7 вересня 2024 року, у Празі відбудеться матч першого туру групової стадії Ліги Націй УЄФА - збірна України в номінальному статусі господині прийматиме національну команду Албанії. 

У майбутній грі букмекерські контори схиляються до перемоги збірної України - коефіцієнт такої ставки 1,78, а це 56% ймовірності. Поставити на нічию можна з котируванням 3,70, ставки на перемогу збірної Албанії приймаються з індексом 5,00.

Україна - Албанія: ставки на голи

Якщо говорити про можливу результативність матчу Україна - Албанія, то тут букмекери віддають перевагу помірній кількості забитих м'ячів: ставки на «тотал менше ніж 2,5 голи» можна зіграти з коефіцієнтом 1,76, укласти парі на «тотал більше ніж 2,5 голи» пропонується з котируванням 2,17.

На думку спортивних аналітиків, у цій грі голами відзначитися тільки одна команда - ставки на «обидві заб'ють - так» приймають із коефіцієнтом, вищим за двійку (2,05).

Ставки на голи у виконанні футболістів збірної України виглядають так:

  • Артем Довбик - 2,50;
  • Владислав Ванат - 2,80;
  • Роман Яремчук - 2,80;
  • Михайло Мудрик - 3,00;
  • Віктор Циганков - 3,50;
  • Андрій Ярмоленко - 3,50;
  • Георгій Судаков - 4,00;
  • Микола Шапаренко - 4,50. 

У збірної Албанії в лінії голів лідирують два гравці: Рей Манай (4,00) і Недім Байрамі (5,00).

Україна - Албанія: історія протистоянь

Албанія - дуже зручний суперник для збірної України. У шести очних зустрічах із суперником українські футболісти домоглися п'яти перемог і один раз фіксувалася нічия.

Два останні поєдинки суперників носили товариський характер - Україна перемогла 3:1 і 4:1 у 2016 і 2018 роках відповідно. 

Нагадаємо, що збірна Албанії пробилася на Євро-2024 з першого місця своєї групи. У квартеті з Іспанією, Італією та Хорватією албанці заро