Вінісіус фаворит на отримання Золотого м'яча

Переглядів 33
Аватар Олександр Моісеєв
Олександр Моісеєв
2 голоси
Вінісіус фаворит на отримання Золотого м'яча
Букмекери оцінили у 71% шанси Вінісіуса на виграш Золотого м’яча

Першого червня мадридський Реал став переможцем Ліги чемпіонів. Фінальна зустріч проти дортмундської Боруссії завершилась з рахунком 2:0 на користь «вершкових». Забитими голами відзначилися Дані Карвахаль та Вінісіус. Після цього успіху, саме бразильський форвард вважається головним претендентом на Золотий м’яч. 

Європейські букмекери оцінюють шанси 23-річного бразильця на успіх котируванням 1,40, що відповідає вірогідності у 71%. В десяти зіграних зустрічах ЛЧ Вінісіус записав на свій рахунок шість м’ячів та п’ять передач. Усього ж на рахунку бразильця 24 голи та 11 передач у 39 матчах.

Другим у списку претендентів на головну футбольну нагороду сезону йде інший гравець «вершкових» – Джуд Беллінгем. Англієць був признаний кращим гравцем Ла Ліги котирування на його успіх становить 4,00. Показником котирування у 8,00 контори оцінили шанси на нагороду Тоні Крооса. Коефіцієнт 11,00 отримав Кіліан Мбаппе. Черговий успіх Ліонеля Мессі має котирування 26,00, а якщо Золотий м’яч отримає Кріштіану Роналду, то зіграє ставка з позначкою 67,00.