Уельс - Фінляндія: букмекери віддають перевагу валлійцям

Переглядів 51
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Уельс - Фінляндія: букмекери віддають перевагу валлійцям
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на півфінал стикових матчів Євро-2024 між збірними Уельсу та Фінляндії.

Обидві збірні не змогли пробитися на Євро-2024 через класичну кваліфікацію. Уельс програв боротьбу за перші два місця Туреччині та Хорватії, заробивши у восьми турах групи 12 очок. Фінляндія, зі свого боку, пропустила на прохідні місця Словенію і Данію, відставши від лідерів на чотири залікові пункти.

У матчі, який відбудеться 21 березня 2024 року в Кардіффі, аналітики букмекерської контори Favbet віддають перевагу господарям поля. Поставити на перемогу збірної Уельсу можна з коефіцієнтом 1,94, нічия в основний час оцінюється в 3,40, а перемога Фінляндії грається з котируванням 4,70.

Поставити на прохід збірної Уельсу з урахуванням додаткових таймів і серії пенальті можна з коефіцієнтом 1,46. Прохід фінів доступний з індексом 2,81.

Історія протистоянь суперників відбудеться з 15 особистих зустрічей. Невеликою перевагою володіє Уельс, який виграв шість матчів. Ще п'ять разів опоненти зіграли внічию, а Фінляндія здобула чотири перемоги. У 2021 році команди зійшлися в товариській зустрічі, яка завершилася без забитих голів.