Хто забиватиме за збірну України в матчі проти Боснії: букмекери відкрили лінію ставок

Переглядів 51
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Хто забиватиме за збірну України в матчі проти Боснії: букмекери відкрили лінію ставок
Bookmakers.com.ua аналізує лінію букмекерських ставок на голи у виконанні футболістів збірної України в матчі кваліфікації Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

У четвер, 21 березня 2024 року, відбудеться півфінал кваліфікації чемпіонату Європи між Боснією і Герцеговиною та Україною. У лінії букмекерської контори Favbet відкрито приймання ставок на голи українських футболістів у майбутньому матчі.

На думку експертів, у складі команди Сергія Реброва гру мають зробити форварди, які виступають в іспанській Ла Лізі. Ставки на гол Артема Довбика і Романа Яремчука приймаються з однаковими коефіцієнтами - 3,00. Нагадаємо, що форвард Жирони не відзначався результативними ударами у восьми минулих матчах каталонського клубу. Що стосується нападника Валенсії, то після голу у ворота Реала Яремчук "промовчав" у двох поєдинках.

У Фавбет також не виключають голи у виконанні представників УПЛ. Поставити на гол Владислава Ваната та Данила Сікана у грі проти боснійців можна з котируванням 3,75. Наступним у рейтингу йде атакувальний хавбек Челсі Михайло Мудрик із шансами вразити ворота суперника у 25% (4,00).