Ювентус - Рома: букмекери не вірять у команду Довбика

Переглядів 14
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Ювентус - Рома: букмекери не вірять у команду Довбика
Аналізуємо ставки букмекерів на центральний матч туру в італійській Серії A, в якому зіграє форвард збірної України.

Найближчими вихідними в чемпіонаті Італії будуть зіграні матчі третього туру. Найцікавіший та найбільш інтригуючий поєдинок відбудеться в Турині, де 1 вересня Ювентус на домашній арені «Альянц» зіграє проти Роми. 

У майбутньому матчі аналітики букмекерських контор віддають перевагу господарям поля. Поставити на перемогу Ювентуса можна з коефіцієнтом 1,81. Ставки на нічию приймаються з індексом 3,65, укласти парі на користь перемоги Роми можна з котируванням 4.95. 

Експерти букмекерських сервісів також вважають, що Ювентус і Рома проведуть не результативний матч: ставки з умовою «менше» (2,5) гола йдуть із коефіцієнтом 1,81, поставити на «більше» можна з котируванням 2,10. При цьому контори не виключають, що команди обміняються голами - такі парі оцінюються в 1,94. 

Нагадаємо, що Ювентус успішно розпочав новий сезон італійської Серії A. Під керівництвом Тьяго Мотти «стара синьйора» впевнено перемогла Комо і Верону з рахунками 3:0. Рома, своєю чергою, не змогла обіграти в стартовому турі Кальярі (0:0), а потім сенсаційно програла Емполі на домашній арені (1:2). Артем Довбик поки не відзначався голами в складі римлян.