Зоря - Шахтар: букмекери переконані в перемозі "гірників"

Переглядів 93
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Зоря - Шахтар: букмекери переконані в перемозі "гірників"
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на майбутній матч УПЛ, у якому зіграють Зоря і Шахтар.

У четвер, 18 квітня 2024 року, Зоря і Шахтар проведуть перенесений матч 10-го туру УПЛ. "Гірники" перебувають у чудовій формі, яка дозволила їм очолити турнірну таблицю. А ось для "Зорі" цей сезон складається погано - клуб із Луганська не бере звичної участі в боротьбі за єврокубки.

У букмекерській конторі Favbet ставки на перемогу "Шахтаря" приймаються з коефіцієнтом 1,44, що робить команду Марино Пушича очевидним фаворитом зустрічі. Поставити на нічийний результат можна з котируванням 4,85, а ймовірність перемоги Зорі становить лише 13% - індекс 7,80.

Водночас букмекер прогнозує результативний футбол у виконанні команд. Укласти парі на "тотал більше 2,5 гола" можна з коефіцієнтом 1,69, поставити на те, що голи заб'ють обидві команди, можна з котируванням 1,98.

Зазначимо, що Шахтар впевнено лідирує в чемпіонських перегонах. "Гірники" випереджають Динамо і Кривбас на чотири очки. Зоря, зі свого боку, перебуває на десятому місці турнірної таблиці УПЛ, володіючи перевагою над зоною перехідних матчів у сім очок.