Манчестер Сіті - Реал Мадрид: букмекери чекають на голи та успіх "містян"

Переглядів 138
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Манчестер Сіті - Реал Мадрид: букмекери чекають на голи та успіх "містян"
Bookmakers.com.ua знайомить читачів із букмекерськими ставками на матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті - Реал Мадрид.

9 квітня команди зійшлися в Мадриді на стадіоні "Сантьяго-Бернабеу", подарувавши вболівальникам футбольне свято. На три голи Манчестер Сіті футболісти Реала відповіли своїми трьома голами, звівши матч до нічийного результату.

У букмекерських конторах вважають, що Манчестер Сіті продовжить захист титулу переможця Ліги чемпіонів за підсумками матчу-відповіді з Реалом. Ставки на прохід "містян" у півфінал турніру приймаються з коефіцієнтом 73% ймовірності. Відповідно, ставки на прохід "вершкових" приймаються за 3,30 або 27% на успіх.

У лінії ставок на результат основного часу зустрічі теж перевага у представника АПЛ. Поставити на перемогу Манчестер Сіті можна з коефіцієнтом 1,73, нічия - 4,40, а перемога Реала грається з котируванням 5,00.

Також букмекери очікують від команд повторення результативності матчу в Іспанії. Ставки на обмін голами приймаються за 1,63, укласти парі на "тотал більше 2,5 голів" можна з котируванням 1,59.

Зазначимо, що Манчестер Сіті знову вирвався в лідери турнірної таблиці АПЛ. У минулому турі команда Хосепа Гвардіоли не залишила вдома шансів Лутону (5:1), а прямі конкуренти в особі Ліверпуля і Арсеналу свої матчі програли Кристал Пелас і Астон Віллі відповідно.

Реал, у свою чергу, впевнено лідирує в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. У минулому турі команда Карло Анчелотті мінімально обіграла в гостях Мальорку.