Лас-Пальмас - Жирона: букмекери ставлять на команду Циганкова та Довбика

Переглядів 39
Аватар Тимофій Адаменко
Тимофій Адаменко
1 голос
Лас-Пальмас - Жирона: букмекери ставлять на команду Циганкова та Довбика
Bookmakers.com.ua аналізує ставки букмекерів на матч 33-го туру іспанської Ла Ліги Лас-Пальмас - Жирона, який відбудеться 27 квітня 2024 року на стадіоні «Гран-Канарія».

Жирона вирушає на цю гру після впевненої перемоги над Кадісом у минулому турі (4:1). Каталонський клуб міцно осів на третьому місці турнірної таблиці з високими шансами потрапити до Ліги чемпіонів. Що стосується Лас-Пальмас, то господарі майбутнього поєдинку відверто дограють сезон - п'ять поразок поспіль, 13-те місце турнірної таблиці, комфортна дистанція над зоною аутсайдерів (12 очок).

У майбутньому матчі букмекери віддають перевагу гостям. Поставити на перемогу Жирони можна з коефіцієнтом 1,83, нічия котирується в 3,95, перемога Лас-Пальмас грається з індексом 4,45. 

Спортивні аналітики також схиляються до результативного рахунку. Ставки на «тотал більше 2,5 голів» йдуть у лінії з коефіцієнтом 1,72. Якщо команди обміняються голами, зіграють парі з котируванням 1,67. Висока ймовірність того, що свій черговий гол за Жирону заб'є Артем Довбик - 1,85. Наставник каталонського клубу Мічел Санчес також анонсував повернення на поле Віктора Циганкова, який відновився від травми - його гол котирується в 3,50.